Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legdrágább parfüm...

Melyik a legdrágább parfüm Magyarországon? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

1 hét múlva szülinapom lesz.Parfümmániás vagyok,és valami jó parfümöt kérnék anyutól,meg aputól.

Tudtok ajánlani valamit?:)

2010. okt. 11. 00:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Na sznob kislány, ide figyelj. Nem a legdrágább a legjobb és hiába van szülinapod, attól még lehetne annyi eszed, hogy nem rögtöna létező legdrágább holmit veteted meg anyucival-apucival. Szépen felemelkedsz a gép elől és elmész a Douglasbe megszaglászni a parfümöket melyik tetszik, de ne azért kelljen, mert drága, hanem mert jó illatú.
2010. okt. 11. 00:30
 2/14 A kérdező kommentje:

ma 00.30-as:

Kb. minden nap járok a Westendbe..ebből kifolyólag a Douglas-be is..és képzeld..semmi jót nem találtam..vagy ami a tetszik,az már meg van!..

2010. okt. 11. 00:38
 3/14 anonim válasza:
100%

Szia! Szerintem Dolce Gabbana-t vegyél!

Vagy ami még k@rva jó az a Nina Ricci alma alakú üvegben.

2010. okt. 11. 00:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Neten rengeteg van, én múltkor egy akácosat láttam, bár rendelni nem akarok megszagolás nélkül.

Szóval a helyedben parfümériákba mennék, de ha a legdrágább kell nézz utána neten, külföldről is lehet rendelni, az nyilván még drágább.

2010. okt. 11. 01:02
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
ejj,büszke lehetsz magadra.csitri.
2010. okt. 11. 06:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Dianne Brill eau de Parfum (50 ml 27.000 Ft)
2010. okt. 11. 07:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Kapjak össze a szüleid a penzüket, a kislanyuk draga parfümöt akar... Tessek itt a legdragabb: Clive Christian Imperial Majesty 36 millio ft. Tenyleg remelem, hogy a szüleid megveszik, ha mar ilyen remek ertekrenddel megaldott gyereket neveltek, most vallaljak a következmenyeit.

De meg itt egy par:

Clive Christian No 1 - 360 ezer ft

Caron Poivre - 337 ezer ft

Chanel No 5 - 312 ezer ft

Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebe - 287 ezer ft

Annick Goutal Eau d'Hadrien - 252 ezer ft

Hermés 24 Faubourg - 252 ezer ft

Jean Patou Joy - ez mar csak szaros 135 ezer ft, szerintem ez mar eleg ciki, vagy legalabb kettöt vetess egyszerre belöle!!!

2010. okt. 11. 08:25
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
jah, es ha annyira tele vagytok penzzel, akkor ne a westendbe jarjal, mert az egy szutyok hely. Minimum Vaci utca, de inkabb külföld...
2010. okt. 11. 08:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam írni, hogy gazdag kislány mi a fenét keres a westendbe???? Az a minimum hogy Párizsból hozatod. Adjál már magadra b...ki. MEkkora fake ez a kérdés :D
2010. okt. 11. 08:28
 10/14 anonim ***** válasza:
La Prairie Silver Rain a legdrágább itthon
2010. okt. 11. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!