Melyik a legdrágább parfüm Magyarországon? (bővebben lent)
1 hét múlva szülinapom lesz.Parfümmániás vagyok,és valami jó parfümöt kérnék anyutól,meg aputól.
Tudtok ajánlani valamit?:)
ma 00.30-as:
Kb. minden nap járok a Westendbe..ebből kifolyólag a Douglas-be is..és képzeld..semmi jót nem találtam..vagy ami a tetszik,az már meg van!..
Szia! Szerintem Dolce Gabbana-t vegyél!
Vagy ami még k@rva jó az a Nina Ricci alma alakú üvegben.
Neten rengeteg van, én múltkor egy akácosat láttam, bár rendelni nem akarok megszagolás nélkül.
Szóval a helyedben parfümériákba mennék, de ha a legdrágább kell nézz utána neten, külföldről is lehet rendelni, az nyilván még drágább.
Kapjak össze a szüleid a penzüket, a kislanyuk draga parfümöt akar... Tessek itt a legdragabb: Clive Christian Imperial Majesty 36 millio ft. Tenyleg remelem, hogy a szüleid megveszik, ha mar ilyen remek ertekrenddel megaldott gyereket neveltek, most vallaljak a következmenyeit.
De meg itt egy par:
Clive Christian No 1 - 360 ezer ft
Caron Poivre - 337 ezer ft
Chanel No 5 - 312 ezer ft
Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebe - 287 ezer ft
Annick Goutal Eau d'Hadrien - 252 ezer ft
Hermés 24 Faubourg - 252 ezer ft
Jean Patou Joy - ez mar csak szaros 135 ezer ft, szerintem ez mar eleg ciki, vagy legalabb kettöt vetess egyszerre belöle!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!