A nők szeretik a hosszú hajú férfiakat?
Figyelt kérdés
26 éves férfi vagyok. Hosszú sötétszőke hajam van.2023. máj. 25. 07:57
1/15 anonim válasza:
Attól függ mit takar a hosszú haj.Nekem van már egy bizonyos hossz ami zavaró.
2/15 anonim válasza:
Ha hullámos, akkor igen, ha egyenes, nem. 18L
4/15 anonim válasza:
Van aki igen, van aki nem.
Nekem kifejezetten nem tetszik. Állkapocsig érő bolt hogy már tetszett valakin.
De ami kifejezetten taszít az a jó hosszú, ami nyaknál össze van gumizva. Ennek nem látom értelmét, akkor legyen konty vagy valami.
5/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen a férfi. Alapból szeretem, de van akinek nem áll jól
6/15 anonim válasza:
Van aki igen, van aki nem.
Én pl egyáltalán nem
7/15 anonim válasza:
én úgy látom, hacsak nem vagy egy viking harcos típusú rock-félisten, akkor maximum ilyen művészlélekre vágyó óvatos lánykákat lehet vele bevonzani (meg persze akiknek nem annyira tetszik, csak más vonzó tulajdonságaid miatt elnézik)
8/15 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik. Az viszont igen, amikor egy hosszú hajú srác végre úgy dönt, hogy megnyiratkozik. Volt egyszer olyan ismerősöm, aki hátközépig érő haj után egyik napról a másikra biliárdgolyó kopaszon jelent meg, imádtam 😍 28N
10/15 anonim válasza:
A félhosszú, állig vagy vállig érő tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!