Miért nem szívja be a fényvédőt és a hidratálót a bőröm?
Figyelt kérdés
Ha csak fényvédőt teszek fel reggel, az sem jó az arcomnak.
Kombinált bőröm van.
Krémek:
2023. máj. 22. 13:19
1/16 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nem szívja be? Akárhogy masszírozod a bőröd felszínén marad? Vagy fényes réteget hagy?
(Egyébként ez a krém borzasztóan rossz, legközelebb másikat vegyél)
2/16 A kérdező kommentje:
Igen, nem olyan jók az összetevői :/ hát ragacsos marad a bőröm tőle, rajt marad a krém a felszínén
2023. máj. 22. 17:37
3/16 anonim válasza:
Nem ilyen drogériás kenceficéket kellene használni. Túl tömények a bőrödnek, fullasztják gondolom.
4/16 A kérdező kommentje:
Az összetevők számítanak, nem az, hogy hol lehet kapni
2023. máj. 22. 21:18
5/16 anonim válasza:
4# okés, te kis nagyokos. Még a válaszomat sem sikerült értelmezni.👏👏👏
Akkor csak kenegesd magadra továbbra is a fullasztó kenceficéidet, rajtad úgysem lehet segíteni (mondjuk meg sem érdemled).
6/16 A kérdező kommentje:
Lehet hogy rosszul csinálom, de legalább nem vagyok ilyen bunkó.
2023. máj. 22. 22:10
7/16 anonim válasza:
6# én sem voltam az, te válaszoltál bunkón.;) úgyhogy ne legyél annyira büszke magadra, mert de, bunkó voltál.
8/16 A kérdező kommentje:
Még a válaszomat sem sikerült értelmezni.👏👏👏
2023. máj. 23. 12:50
9/16 anonim válasza:
8# 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅🤣🤣
Szánalmas kislány.
10/16 anonim válasza:
A másik válaszolóval egyetértve úgy tűnik, hogy a termékek összetételüknél fogva nem kompatibilisek a bőröddel, vagy pedig egymással nem jönnek ki jól. Esetleg nem jól készíted elő a bőrödet, lehet több oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!