Dauerelni szeretném a hajam, de kíváncsi vagyok tapasztalatokra, kinek milyen élménye volt ezzel kapcsolatban?
Eléggé megnőtt már a hajam és gondolkozok, hogy az egészet bedauerltetem. Volt egy kis problémám hajhullás terén, de ez már a múlt, ugyanis egy gyógyszer segítségével teljesen megállítottam a hullást. Nagyon szeretem, hogy hosszabb a hajam az eddiginél, de amint fül alá nőtt elvesztettem az eredeti göndörségemet/hullámosságomat a fejtetőn (oldalt és hátul maradt). Ha bevizezem kicsit rászárítok vissza jön, de ideig óráig, valószínű túl nehéz már a hajam ezért lelapul.
Valamint a dauerelt hajat lehet e olajozni? Milyen sűrűn lehet mosni, hogy minél tovább tartson a hatása, és tapasztalataitok szerint meddig tartott nektek?
Szia. Nekem pár éve dauerolva van.
Először 2014-ben, akkor nem volt túl ügyes a fodrászom és csak addig volt göndör amíg hajmosás után vizes volt, száradás után kiegyenesedett, viszont imádtam mert nem zsírosodott a fejbőröm egyáltalán. Ez tartott egy évig.
Gondoltam megint elmegyek egy másik fodrászhoz, ebből a zsírosodás miatti okból, még ha nem is lesz göndör….
De ő már ügyes volt és gyönyörű fürtöket kaptam.
A dauer nyilván szárítja a hajat (emiatt nem zsírosodik úgy) illetve töri, kiszívja a tápanyagokat. Én vettem joicu hajszerkezet javító kezelést itthonra, illetve 3 havonta megyek melegollós hajvágásra, így elég gyönyörű fényes és dús a hajam. Illetve most akarok venni selyem párnahuzatot…Ezeket ajánlom ha esetleg rászánod magad. A hajhullásra pedig annyit mondok hogy igen, jobban hullik de vannak hajhullás elleni tonikok, meg említetted a gyógyszert ami megszüntette, lehet elkezdeném szedni dauerolás előtt egy héttel és akkor szedném 1-2 hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!