Hogy kell használni a testradírt?
Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 21:06
1/4 anonim válasza:
Vizes testet alaposan át radirozod vele,és lemosod.Utána szappan vagy tusfürdővel letusolsz.
2/4 anonim válasza:
Én nem használok már mást ha testradírozok :O
Bevizezed magad, bekened magad a testradírral (ahogy a tusolózselével szoktad) bemasszírozod aztán leöblíted. Én mást nem szoktam utána testradírt elég heti 2szer. Ha száraz a bőröd illetve nagyon durva a radír akkor utána testápolózhatsz. De én nem szoktam mégis minden rendben.
3/4 anonim válasza:
Nekem nem volt jó ha bör radirozás után nem használtam szappant illetve tusfürdőt,valahogy olyan koszosnak éreztem magam,persze leszedi amit kell,de nyilván én vagyok ilyen alapos és tisztaság mániás.
4/4 anonim válasza:
Én a testradír után is úgy éreztem mint a szappan után, hogy úgy csúszik a bőröm. Mintha üvegen húzogatod a vizes ujjadat, olyan hangja van. :))) Na mindegy :)
Lehet függ a testradírtól is. Sőt lehet az után még kellene használni szappant, én mindenesetre nem szoktam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!