narancssárga lett a szőke hajam a festés után.másnap befestettük barnára viszont azis elkezdett kopni és a barátnőim aztmondják zöld a hajam.én nem látom annak és még sokan sem viszont megijesztettek ezzel.mennyit kéne várnom még minimum a következő festéssel(sötétbarna) ha 5 napja volt festve a hajam utoljára??
előre is köszönöm.
2010. okt. 10. 17:32
1/8 A kérdező kommentje:
most a hajam töve sárgás a vége meg barnás.egyáltalán nem tetszik és nem érzem jól magam ilyen hajjal.anyukám viszont nem engedi a festést hogy ne tegyem tönkre a hajam.hány hetet kéne még várjak hogy annyira ne viselje meg a hajamat?
2010. okt. 10. 17:34
2/8 anonim válasza:
Várj két hetet, de addig mindennap vagy minden második nap mosd meg, és használj sok balzsamot meg pakolást, így változhat az árnyalat, és lehet, hogy két hét után már nem is tartod annyira sürgősnek a festést. Ha mégis, ammóniamentes sötétebb hajszinezővel kezd, egy ideig az is megoldás lehet, de húzd ameddig tudod.
2010. okt. 10. 17:44
3/8 anonim válasza:
nekem vörös volt a hajam és szőkét akartam, az eredmény színváltós narancsásrga és citromsárga között, egy hetet sem vártam és befestettem, és semmi baja a hajamnak...
2010. okt. 10. 18:15
4/8 A kérdező kommentje:
nekemis ilyen narancssárgás lett.azt festettem be barnára ami most ilyen sárgás barnás ronda színre kopott ki.már most nagyon sűrgősnek tartom a festést és ha rajtam múlna már holnap befesteném de anyukám nem engedi.oliva olajat rakok rá sampon meg balzsam minden hajmosásnál és az állagával nincs is gond.bírja a hajam bár kicsit elkezdett hullani.anyukám a beszívódó vegyszerektől félt.
2010. okt. 10. 20:46
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat!
2010. okt. 10. 20:46
6/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz anyukáddal,csak csináld meg,mikor ő nincs otthon.Ne haragudj,de borzalmas lehet a hajad,ne mászkálj ilyen fejjel.Ha anyukád meglátja a végeredményt,ami remélhetőleg szebb lesz,meg fogja érteni.És máskor kisérletezz óvatosabban.
2010. okt. 10. 21:25
7/8 anonim válasza:
Ezt szerintem sem anyukádnak kellene eldöntenie. Mégsem ő járkál ilyen fejjel. Amúgy meg ha nem tetszik, akkor nincs is miről beszélni... Fesd be újra, nem lesz több baja szerintem. Nekem is volt ilyen balesetem és nem viselte meg a hajamat. Szóval hajrá! :)
20L
2010. okt. 11. 07:58
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
a hekyzet úgy néz ki hogy a hajszinem majdnem teljesen olyan mint festés elött.mármint az elrontott festés elött.szóval ellehet halasztani a festést.ugyanolyan szép méz szőke mint volt:)csodákra képes ezekszerint egy jó sampon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!