Hogyan lesz olyan szép fényes és puhának ki néző hajam mint a TikTok videókban a lányoknak szokott lenni?
5, nullásgép se kell ám, a fekete csajok baromi profik ebben. A hajat paróka sapka alá be, nem látszik meg, vállig érőt pl simán el lehet suvasztni. A hosszabbat is, azt általában lefonják cornrowba, aztán nem foglal sok helyet.
Pl Kylie Jenner kék ombre haja, Kim K hosszú szőkéje is paróka volt.
Az összes fekete popsztárnak is az van, Beyonce, Niki Minaj, Megan T Stallion, stb.
A paróka úgy van kialakítva, hogy van rajta babahaj, ki van szedve a választék, és a mesh amibe bele vannak horgolva a hajak lehellet finom.
A haj maga pedig sokszor emberi, pl indiában szokás templomban adományként kopaszra nyiratkozni, amit aztán jó pénzért eladnak nyugatra. Ez a pegalja, de vannak egy csomóan, akik azért növeszik meg, hogy eladják.
Szintetikus is van, már abból is van olyan, hogy irl sem mondod meg, hogy mű.
Számít egyrészt a színe. Egy sötétebb haj optikailag fényesebb, mint egy világosabb színű. Egy egészséges haj meg nyilván fényesebb, mint egy karosodott.
Ha nagyon karosodott, akkor kb 1 év mire úgy igazán helyre jön.
Ápolásban meg ami nálam bejott az egyrészt az, hogy a termékek egy része professzionális(hajpakolás és a leave-in). A hajpakolás mindenképpen keratinos/proteines legyen.
Illetve rendesen megszaritva fényesebb a haj, mint egyébként.
4-est hagyjátok, szerintem ő a szokásos kopasz fej fétises, aki minden hajas kérdés alá odaírja ezt.
Egyébként pedig a többi előttem szólóval egyetértek, a filterrel teli videót ne vedd alapul se haj se bőr tekintetében, mert az nem a valóság. Ha a haj egészséges akkor szép fényes is de az ápoláson kívül számít a korod is. Nekem a 20-as éveimben gyönyörű, egészséges, szögegyenes és fényes hajam volt pedig nem törődtem vele úgy ahogy kellett volna. Most a 30-as éveimben mindent elkövetek, ápolom, odafigyelek mindenre, mégis olyan mint a szénakazal és foltokban elkezdett hullámosodni (igen, foltokban, nem tincsekben).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!