Dr. Chen Hair-Revall kapszulájáról mi a véleményetek ?
Olvastam néhány véleményt, de túl régiek, ezért tenném fel újra a kérdést. Hajhullás ellen vásároltam a kapszulát és kiváncsi lennék tényleg képes-e változást hozni.
Másféle hajvitamin és termék javaslatot is elfogadnék, illetve táplálkozási tippeket is. Előre is köszönöm a válaszokat.
Én ezt használtam, nekem bevált. (vékonyszálú a hajam)
DE szeretem a Dr.Chen dolgokat. Használom ezt a márkát, csak épp más termékeket.
Annyit tudok még tanácsolni, hogy hajnövesztéshez lehet használni a Panthenol habspray-t, bemasszírozva a fejbőrbe (amit napégés ellen szoktak használni), az még jót szokott tenni.
Olyan hajra való pakolásokat használj, amiket nem kell lemosni, vagy keress DIY (házilagosan készíthető) termékeket.
Pl. hajkondícionálónak remek a közönséges sör. A hajmosás után, az öblítő vízhez adsz a hajhossztól függően fél doboz sört, és hozzá facsarsz fél citrom levét. Puha, selymessé, fényessé varázsolja a hajat.
Tehát fél liter langyos vízhez, fél doboz sör, és fél citrom leve.
Nem marad a haj sörszagú, mert elpárolog. Ha süt a nap, a szabadban is hagyhatod megszáradni a hajad.
Beválhat még a koffein szeszes fejbőr masszírozás, illetve koffeines sampon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!