Milyen női sampont ajánlanátok száraz, töredezett hajra?
Figyelt kérdés
Eléggé sűrű, ugyanakkor száraz, úgy érzem sérült, kicsit töredezett hajam van. Már régóta kutatok egy olyan sampon után, ami segítene a hajamat puhává és fényessé tenni. A vélemények általában azonban mindig elég megosztóak a legnépszerűbb samponokkal kapcsolatban, így nem tudom igazán mit lenne érdemes választani. Érdekelne, hogy aki egy kicsit jártasabb ebben a hajápolás dologban, vagy hasonló gondban volt a hajával, mit ajánlana? Eddig a legtöbb jót a L'Oreal Elseve Hyaluron Plump samponjáról olvastam, illetve még talán a Gliss és Syoss samponok kaptak hasonló értékeléséket.2023. máj. 9. 17:50
1/3 anonim válasza:
Nekem a Wella SP Repair vált be száraz, töredezett, vékonyszálú hajra, ennek használom a samponját, balzsamját és hajpakolását is. Nem olcsó, de sokáig kitart.
2/3 anonim válasza:
Neked nem sampon kell, hanem balzsam és pakolás. Ezektől lesz fényes, és puha a hajad, nem a sampontól. A sampon tisztít, nem ápol.
Menj fodrászkellékesbe, ott vegyél professzionális terméket.
3/3 anonim válasza:
2-essel értek egyet, ha száraz a hajad, azon sampon nem segít, hiszen azt nem viszed fel a hajad végére. Balzsam, pakolás, nem kiöblítendő ápoló, hővédő és hajvégápoló a teljes hajápolási paletta a hajhosszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!