Hogyan tüntethetem el a nyári barnaságom?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy az arcomról eltűnt a nyári lebarnultság, viszont a hátam, lábam, karom, stb. ugyanolyan barna maradt. Nagyon zavar, de nem szeretnék szolizni, inkább az eredeti bőrszinemet szeretném.2008. dec. 29. 15:22
1/5 anonim válasza:
sztem fürödj kádban ezentúl,hagyd sokáig ázni magad,majd radírozd le testradirral az egész tested,hetente 2szer. Utána hidratáld.Így hamarabb lekopik a szín,mert gyorsabban cserélődnek a hámsejtek.De ez is sztem legalább egy hónap.Mást sajnos nem tudok.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, nem az a lényeg, hogy gyorsan megszabaduljak a szintől, hanem hogy előbb utobb mindenhol ugyanolyan szinü legyek:))
2008. dec. 29. 23:09
3/5 anonim válasza:
Fürödj le naponta többször alaposan, áztasd ki magad, testradír.
4/5 anonim válasza:
szerintem ha mashol egyenletesen barna vagy, inkabb az arcodat barnitsd picit. egyszerubb es gyorsabb. na meg ha napkozben kinn jarkalsz, az arcod mindig ki van teve a napsugaraknak ugyh konnyen vissza fog barnulni. na meg van 1 csomo szinezett naptej (ved a karos hatasok ellen es szep is tole a borod) vagy alapozo, onbarnitos arckrem, vagy hasznalhatszarcpirosito golyokat a jaromcsontra, attol piros pozsgas es szep lesz az arcod. persze mindent csak mertekkel. en inkabb ilyesmit csinalnek ha mashol szep barna vagyok, gyorsabb es konnyebb.
5/5 anonim válasza:
fürödj citromlében. Filágosabb tőle a bőr xD tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!