S. O. s elöször vásárolok hajvasalot és kéne segitség. Szerintetek ez megéri? Bövebben lent.
mi a véleményetek erröl a termékröl? valaki rendelt innen? megbizhato ez az oldal? minnél jobb minöségüt szeretnék mert a hajam nagyon tönrement a leszivatástol . sehogy se áll be a fufrum kész káosz..nagyon rossz igy kimenni az utcára :(( semmi önbizalmam sincs ezzel a hajjal:( összevisza áll...
föleg azért is szeretnék jobb minöségüt mert 2 naponként mosom a hajam igy ezt is 2 napoként használnám..mellete persze hövédö krémet is használnák ez is innen szeretném megrendelni
Szia!
Épp tegnap válaszoltam egy hasonló kérdésre! :)
Ezt ajánlom!
Épp innen rendeltem meg, kedden érkezett meg!
Nagyon jól néz ki külsőre , és nagyon jól vasal! Hajszárítás sem szükséges--így is jól kivasalja a hajam és szárazon is!!
Ráadásul most ajándék hővédőt is adnak hozzá!
Nekem is nagyon kezelhetetlen volt a hajam, már azt gondoltam nekem ki sem lehet normálisan egyenesíteni... és ez a hajvasaló bizonyította, hogy de IGEN!
Úgyhogy nagyon ajánlom :)
Még nem használtam Ga.ma vasalót, most bellissima b7 300-om van és nagyon gyengéd a hajhoz, imádom. innen rendeltem meg, már másnapra meghozták és azthiszem 2 év garancia van.
Nekem ilyen van: [link]
Én imádom! Nagyon nehezen kezelhető,vastagszálú hajam van,és sokkal könnyebb ezzel kihúzni, mint a régi Remingtonommal.
Arról nem is beszélve, h 2 éve megvan és semmi baja! Semmi kopás,ugyanúgy teljesít, mint 2 éve ,pedig én aztán használom:) Jah,és érezhetően kevésbé törik a hajam, mint a régebbi Remingtonnal. Szóval én teljesen meg vagyok vele elégedve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!