Ez bayalage “típusú” hajszín?
Figyelt kérdés
A héten megyek fodrászhoz, és világos szőkéből szeretnék ilyet.. De ezt hogy csinálhatják? bayalage módra, vagy csak befestik az egészet egyfajta festékkel és kész? Szerintetek nagyon világos bőrszínhez mennyire állna jól?
2023. máj. 1. 09:20
1/4 anonim válasza:
Nemtudom hogyan csinálják de szerintem nagyon fehér bőrszínhez ez nagyon passzolna.Csak ilyen legyen amilyen a képen és ne csesszék el.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez nem balayage típusú melír, a világosabb árnyalatok egészen hajtőtől indulnak. De ha megmutatod a fodrásznak és ügyi, szerintem tudni fogja a dolgát. És igen, világos bőrszínhez is jó lehet.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez babylights technika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!