Felnyírt frizurás lányok, mi vett rá titeket arra hogy nyírt hajatok legyen?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 12:29
1/11 anonim válasza:
Én csak gondolkozom rajta,legyen-és
Szerintem jól állna
2/11 A kérdező kommentje:
biztos jól áll majd egyes :)
2023. ápr. 19. 12:43
3/11 anonim válasza:
Tetszett, ennyi :) amúgy ez nagyon addiktív tud lenni: öt éve kezdtem egy tarkónál 3 centis sávban felnyírással a derékig érő haj alatt, aztán szép fokozatosan bővült a nyírás és elfogyott a hajam, tavaly nyár óta teljesen kopasz vagyok és imádom :)
4/11 anonim válasza:
Igazából a szél... Elegem lett, hogy állandóan összekócolódott. A szél meg minden nap fúj. Hála a sok köcsögnek, aki hazavágta a klímát.
5/11 anonim válasza:
Ki akartam próbálni. Volt oldalt és alul a tarkonal felnyirt hajam. Igazából egyik se állt jól. Le is növesztettem.
6/11 anonim válasza:
Hosszú hajam van, az alsó sávban körben felnyírva. Elegem lett a kezelhetetlen babahajakból, amik mindig szétálltak.
7/11 anonim válasza:
Nyáron majd kopaszra fogom borotválni a fejem, de addig is eljátszok egy kicsit a különböző felnyírt fazonokkal 😊 22L
8/11 anonim válasza:
Szia 7es tudsz küldeni egy pár képet hogy eddig milyen felnyírt hajad volt már?
9/11 anonim válasza:
nekem a tarkómon volt felnyírva amikor hosszú volt. nagyon tetszett meg jól állt, aztán levágtam rövidre, és megtetszett egy jobban kiritkított fazon, meg hát az undercutra is rá lehet unni ezért elkezdtem növeszteni.
10/11 anonim válasza:
A férjem akarta, én meg hagytam, hogy legépelje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!