Fiúk-Pasik! Nektek egy lányon inkább a barna vagy a szőke hajszín tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Barna vagyok, kissé vöröses árnyalattal....nem tudom eldönteni, hogy vajon átfestessem e szőkére vagy maradjak barna. Nem a divat miatt kérdem, csak úgy kíváncsiságból :) Előre is köszönöm :)2010. okt. 8. 21:14
1/7 anonim válasza:
nem az a fontos hogy szőke vagy barna.egy ronda csajnak is lehet szőke vagy barna haja.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a barna nagyon szép, ne fesd át :) Különben pedig nem a hajszín a lényeges :)
3/7 anonim válasza:
Az, ami a természetes színvilágoddal és a bőröddel harmonizál.
Ha festeni akarsz, semmiképp sem gyökeresen eltérőt alkalmazz!
4/7 anonim válasza:
Én a szőkéket favorizálom, de csak ha jól áll neki!
6/7 anonim válasza:
Barátom nevében írok :D : neki a sötét hajak tetszenek, sötét barna, fekete.
7/7 anonim válasza:
Attól függ milyenek a színeid. Az arcod.
Pl. Egy babaarcú vagy nem túl erős vonásokkal élő nőnek jobb a szőke. de ehhez kell a világos bőr és világos szem.
De ha kreolos vagy nem nagyon világos a bőröd, erős "markáns" vonásaid vannak, mint pl. Horváth Évának akkor inkább a barna haj a jobb, szemszíntől, arcszíntől függetlenül.
Nézd meg pl. Angelina Jolie-t vagy Horváth Évát nekik a barna a jobb, mert eléggé "arcosak", dús ajkak, érett markáns női vonásokkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!