Szerinted szép ez a haj? Vágatnál magadnak ilyet?
2023. ápr. 17. 09:26
1/17 anonim válasza:
Szerintem szép, és biztos hogy nem vágatnék ilyet magamnak.
2/17 anonim válasza:
Szerintem elég jólnézki és vagány is.
3/17 Metionin válasza:
Szerintem is jó, csak nekem nem állna jól. A képen a lány arcformája jó hozzá, nekem meg inkább az néz ki jól, ha mindkét oldalon van hajam.
4/17 anonim válasza:
Szép stílusos de ha úgy van beállítva meg elegáns viselet is lehet vagy akar alkalmi frizura is.
Szerintem nyugodtan vágasd le.
5/17 anonim válasza:
Nekem nem teszik. Szerintem sokkal jobban nézett volna ki, ha meghagyja a másik oldalt is ilyen hosszúságban.
7/17 anonim válasza:
Ez a haj nagyon vagány, de szinte csak a maszkulinabb arcfelépítésű nőknek állna jól.
Kerek fejjel ez úgy nézne ki, mint amikor egy 5 éves játszik az ollóval.
9/17 anonim válasza:
Nem tetszik, nem vágatnék ilyet
10/17 anonim válasza:
szerintem aranyos, viszont rajtam nem nézne ki jól. máshol lehet h lenne undercutom :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!