Nők/lányok, ti szőrtelenítitek az arcotokat, karotokat, hasatokat? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 20:27
1/16 anonim válasza:
Arcomat és hasamat nem kell szerencsére, a kart meg borotvával.
3/16 anonim válasza:
Igen, borotválom + epilálom, mert nekem fekete sajnos.
4/16 anonim válasza:
Mivel egyszer szeretnék kapcsolatot, muszáj. IPL.
5/16 anonim válasza:
Igen,mert sötét és látni.Nem rendszeresen,de alkalmanként borotválom.
6/16 anonim válasza:
Arcomnál a "bajusz" részt borotválom, illetve az orromat (ilyen mini elektromos borotvával).
A karomat úgy 3 havonta egyszer ha nem ritkábban.
A hasamat is talán fél évente egyszer.
7/16 anonim válasza:
Mindent epilalok: arc,kar,comb,vadli,has,agyek,fenek,honalj!
9/16 anonim válasza:
IPL-t használok az arcomat leszámítva mindenhol. Időnként még borotválkozok, de a szőr javát már nagyon szépen eltüntette.
10/16 anonim válasza:
Karomat néha letolom borotvával vagy epilátorral, de már a sok epilálás miatt elég gyenge a szőr, úgyhogy sokszor hetekig eszembe sem jut. A hasamat nem szoktam, max néha csipesszel kihúzom azt az 1-2 hosszabb szálat ami van. Arcot nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!