Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyakori, sűrű hajhullás ellen...

Gyakori, sűrű hajhullás ellen mi a megoldás?

Figyelt kérdés

amikor hajat mosok, utána (amikor még nagyon-nagyon vizes) rengeteg hajam kihullik. fésűmön rengeteg haj marad, amikor a kezem végig húzom rajta, akkor szinte csomókban hullik... Van amikor alig hullik (annak örülök a legjobb, de ez a legritkább), legtöbbször sűrűn.

Érdekelne milyen gyógyszerrel, természetes dolgokkal lehet javítani a helyzeten?

Azt leírnám: elég sűrűn mosok hajat, konkrétan mindennap, mert gyorsan zsírosodik, de a bőröm is.. volt amikor nem mostam mindennap hajat, de szörnyen csúnya volt akkor, így inkább visszaálltam erre. Sokféle sampont kipróbáltam, de igazán egyik se segített (gyógyszertárival is mostam).

2010. okt. 8. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem is ugyanez a gondom, nagyon hullik a hajam, hajmosáskor, fésüléskor, meg úgy simán is..

habár én 2-3 naponta mosok hajat, mert az enyém is nagyon zsírosodik, de próbálom húzni..

[link]

olvasd el ezt a cikket és próbáld ki a zsíros hajra való pakolást.

múlt hétvégén megcsináltam és a héten csak 2x kellett hajat mossak (Y) :P

2010. okt. 24. 16:55
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :))))
2010. okt. 24. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!