Mennyibe kerül kb. egy valamivel váll alá érő szőkére melírozott hajat, barnára festetni? (eredetileg sötét színű)
Figyelt kérdés
Bolti hajfestékkel is meg lehet oldani?Olcsóbb talán úgy? Ha igen, melyik félét ajánlanátok?Vagy ha mégis fodrásszal,mennyibe kerül vajon?2010. okt. 8. 14:27
1/2 anonim válasza:
két doboz szükséges rá..700ft ért láttam tegnap legolcsóbban a dm-ben. az alatt nem igen találsz.
miért, máshogy hogy oldanád meg ha nem a boltit használod?
én palette festéket használok..ez a 700ft-os, és vállig érő hajam van, kettőt veszek rá, de még ez is sok..
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Azért kérdeztem, hogy bolti, szóval magam itthon, vagy inkább egy az egyben fodrászra bízva lehet olcsóbb és egyszerűbb!
Nekem fodrász 15.000.-!!! Ft-ot mondott (Balaton part), hát ezekszerint a két doboz festékkel itthon, valamivel olcsóbbra kijönne ;-)
Köszi mégegyszer!
2011. máj. 15. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!