Szerintetek hol kell szőrtelennek lennie egy férfinak?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 21:26
3/13 anonim válasza:
Szerintem minél több helyen, de le fognak pontozni. Szeretem a bőrt.
4/13 anonim válasza:
Hátán, nyakán, tarkóján, homlokán, a szemöldökei között, fenekén.
6/13 anonim válasza:
Hátán és a hónalján mindenképp.
Fanszőrt meg tolja le pár milisre
De a szőrös hónalj undi
7/13 anonim válasza:
Sokat változott a világ az utóbbi 20-30 évben, akkor még érdekes módon senkit nem zavart a hónalj és az intim szőrzet. Simán nyaltuk a szőrös pun¢it.
8/13 anonim válasza:
Szerintem ne random emberek ízlésére hagyatkozz. Válaszd azt, ami neked kényelmes. Majd ha lesz csajod esetleg őt megkérdezed és a kedvére teszel.
9/13 anonim válasza:
Lábon maradhat, mindenhol máshol szerintem jó ha szőrtelen.
10/13 anonim válasza:
Seholsem KELL szőrtelennek lennie. Alapvetően mindenki szőrtelenítsen úgy, ahogy neki komfortos. Esetleg a partner kérheti, hogy itt-ott legyen módosítás, de még akkor is mindenkinek a saját döntése, hol és milyen gyakran szőrtelenít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!