Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az orron lévő miteszereket...

Az orron lévő miteszereket nem lehet eltüntetni?

Figyelt kérdés

Illetve mindenkinek vannak az orrán miteszerek?

Nekem eléggé miteszeres az orrom, rengeteg mindent kipróbáltam, több hónapig egy adott terméket (még a drága koreai kozmetikumokat is, majdnem mindegyiket szinte: Some By Mi, Sulwhasoo, Innisfree stb), de mindegyik csak halványította a miteszereimet, és egyik sem tüntette el véglegesen, gyakorlatilag 1 db mitesszert sem.

27 éves vagyok jelenleg, és ezek a miteszereim az orromon mindig is megvoltak.

Olyan 15 éves korom körül jártam kozmetikushoz is több hétig, anyám elvitt, ki is nyomkodta ezeket a miteszereket, de emlékeim szerint hosszú távon semmi változás nem történt akkor sem, tehát akkor sem tűntek el teljesen.

Jelenleg találtam egy gazdaságos tonikot, ami természetes összetevőket tartalmaz és nagyjából szépen lehúzza a miteszereket, szépen halványítja, de eltűntetni akkor ezeket már soha sem fogom tudni?

BHA, AHA, PHA, retinol, niacinamide, C-Vitamin stb. mindenen túl vagyok.

Tehát a miteszereim alapból ilyenek,mint az 1. képen, és ha naponta használom a tonikot, akkor olyan lesz, mint a 2. képen, viszont nem tűnnek el teljesen. Kép: [link]

Egyébként ez már nekem teljesen jó, de ha esetleg van megoldás arra, hogy teljesen eltűnjenek, akkor örömmel hallom.

Köszönöm a segítséget.

2023. ápr. 2. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak. Én mitesszer tapaszt használtam. De természetesen nem örökre tűntek el, hanem idővel kiújultak. Aztán ahogy megöregedtem eltűntek az orromról. Most már csak az arcomon van néha, és a szám körül.
2023. ápr. 2. 18:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ, próbáltam hasonlót, a The Face Shop peel-off arcmaszkját, de semmit sem ért nálam.
2023. ápr. 2. 18:49
 3/7 A kérdező kommentje:
orrmaszkját*
2023. ápr. 2. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy próbát megérne:

[link]

2023. ápr. 2. 19:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, lehet hogy kipróbálom.
2023. ápr. 2. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha olyan a bortipusod, akkor a joisten se fogja eltuntetni.

Rutin ide vagy oda, nekem is mitteszeres a bőröm. Egyszer jobban, máskor kevésbé feltűnő, de mindenképpen jobb most a helyzet, mint kamaszkoromban.

Ami sokat tud segíteni az az esti dupla lemosas esetleg az agyagmaszk.

2023. ápr. 3. 15:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezek a tapaszok nem tesznek jót a bőrnek, inkább ne használd. Olyan sose lesz a bőröd, mintha filter lenne rajtad, ezt ne felejtsd el. Az nem derült ki, hogy miért próbáltál ki ennyi mindent? Mit miért és hogyan használtál? Mennyi ideig? Biztos, hogy a te bőrödre valók voltak?
2023. ápr. 3. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!