Az orron lévő miteszereket nem lehet eltüntetni?
Illetve mindenkinek vannak az orrán miteszerek?
Nekem eléggé miteszeres az orrom, rengeteg mindent kipróbáltam, több hónapig egy adott terméket (még a drága koreai kozmetikumokat is, majdnem mindegyiket szinte: Some By Mi, Sulwhasoo, Innisfree stb), de mindegyik csak halványította a miteszereimet, és egyik sem tüntette el véglegesen, gyakorlatilag 1 db mitesszert sem.
27 éves vagyok jelenleg, és ezek a miteszereim az orromon mindig is megvoltak.
Olyan 15 éves korom körül jártam kozmetikushoz is több hétig, anyám elvitt, ki is nyomkodta ezeket a miteszereket, de emlékeim szerint hosszú távon semmi változás nem történt akkor sem, tehát akkor sem tűntek el teljesen.
Jelenleg találtam egy gazdaságos tonikot, ami természetes összetevőket tartalmaz és nagyjából szépen lehúzza a miteszereket, szépen halványítja, de eltűntetni akkor ezeket már soha sem fogom tudni?
BHA, AHA, PHA, retinol, niacinamide, C-Vitamin stb. mindenen túl vagyok.
Tehát a miteszereim alapból ilyenek,mint az 1. képen, és ha naponta használom a tonikot, akkor olyan lesz, mint a 2. képen, viszont nem tűnnek el teljesen. Kép: [link]
Egyébként ez már nekem teljesen jó, de ha esetleg van megoldás arra, hogy teljesen eltűnjenek, akkor örömmel hallom.
Köszönöm a segítséget.
Ha olyan a bortipusod, akkor a joisten se fogja eltuntetni.
Rutin ide vagy oda, nekem is mitteszeres a bőröm. Egyszer jobban, máskor kevésbé feltűnő, de mindenképpen jobb most a helyzet, mint kamaszkoromban.
Ami sokat tud segíteni az az esti dupla lemosas esetleg az agyagmaszk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!