Akik ősz hajszálak miatt kezdték festetni a hajukat, nálatok mennyi volt az ősz szál? Hány évesek voltatok?
32 vagyok, szeretem nagyon az eredeti hajszínemet, ráadásul vékonyszálú a hajam, de egyre több az ősz hajszálam.:(
Egyenlőre pár szál van, ami nagyon feltűnő, de engem nagyon zavar. Kezdjem el festetni? Vagy meddig várjak? Nem akarok igénytelennek tűnni…
Annyi volt, hogy már nem győztem kitépni, és meguntam a dolgot. 27 voltam.
Ha téged ennyire zavar, akkor szerintem fesd inkább be.
Nekem nagyon sotetbarna, szinte fekete hajam van.
Kb 25 eves koromban elkezdtem meliroztatni, sajat szinnel, hogy fedjem az osz szalakat. En koran 22-23 evesen kezdtem oszulni, es par szalat is feltunonek ereztem a hosszu, sotet hajamban.
Eloszor a “lathatatlan” melir volt a megoldas.
Aztan mar kevesnek ereztem, 29 evesen kezdtem rendesen festetni.
Most 32 vagyok, 6 hetente jarok fodraszhoz. Amikor 4-5 hetnel kezd lenoni, akkor ilyen hajszinezot hasznalok a tovemnel: [link]
Köszi mindenkinek!:)
5: milyen az az olaj alapú festék? Nekem amúgy nem törik, mert keratinoztatom évek óta.
Garnier olia és a palettenek is van egy ilyen bár azt még nem próbáltam. A garniert belinkelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!