Skinsmart tapasztalatok?
Kicsit drágább, mint cultbeauty, én azért szoktam át oda, de nem volt soha gáz skinsmarton rendelésemmel.
Ami nem tetszett, az csak az én dilim, hogy még évekkel ezelőtt (a sok árstop meg vírus előtt) is volt olyan, hogy nagyon sok termék nem volt elérhető, aztán feltöltötték a készletet, de be volt szabályozva, hogy mennyit vehetsz. Ami rossz, mert ingyenes szállítás csak bizonyos összeg felett van. Írtam is nekik, hogy ha összeállok barátokkal rendelni, hogy meglegyen a szállítás, akkor nem jut valakinek hámlasztó, mert csak kettőt lehet rendelni. És válaszoltak, hogy jaj, hát hogy mindenkinek jusson. Oké, de ez nem liszt meg cukor, ha most bemegyek a Deichmannba és megveszem adott cipőből az összes 8-asat, vagy DM-ben az összes Nivea tusfürdőt, senki nem fog ugatni, mint az oviban, hogy a másiknak is hagyj.
Ez a mai napig kiakaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!