Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik olyan hajfesték ami...

Létezik olyan hajfesték ami egy mosás után kikopik vagy nagyon megfakul?

Figyelt kérdés

Sötét barna hajam van. Mindig is ki szerettem volna próbálni milyen lennék szőkén.

Rendes festékkel nem igazán szeretnék próbálkozni, mert úgy hallottam, hogy csúnya színe lesz akkor nem is szőke.

Roma osztálytársam feketéből próbált szőkét csinálni és mit ne mondjak borzalmasra sikeredett.

Esetleg vannak olyan festékek amik 1 mosás után teljesen kikopnak?

Mert ha nem sikerülne akkor sutty. kimosom aztán volt-nincs.

Szóval én tényleg szőke szeretnék lenni nem csak világos barna.

2010. okt. 7. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én hajszínezőröl tudok, azt nagyon egyszerű használni, valakinek kb. 2.mosás után kijön, de max 6 mosásig látszik, de az egyik ismerősömnek az első mosás után kifakult.

Más ilyenről nem tudok, ami hamar kijönne.

2010. okt. 7. 16:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Megnyugtatlak, olyan hajfesték sincs, amivel szőke lenne a hajad.... Ahhoz előbb le kell szívatni. -.-"

Szerintem ha hajfestésbe fogsz, saját érdekedben is inkább fodrászra bízd, mert a hozzá nem értésnek szoktak olyan következményei lenni, mint a kisebbségiek bizonyos rétegeinél...

Inkább próbálj fel egy parókát, és ha úgy döntesz, jó a szín, akkor se egy lépésben akard elérni, hanem pár árnyalatonkánt. És igen, ahhoz, hogy jól nézzen ki, egy fél vagyont bele kell majd invesztálnod.

Alapból sötét hajúaknak viszont elég ritkán áll jól egyáltalán akármilyen szőke is.

2010. okt. 7. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!