Vörösről szemére házilag?
Nyár elején szőkíttettem ki a hajam, viszont úgy elrontotta a fodrász, hogy soha többet nem szándékozok fodrászhoz menni. Barnából szőkébe szerettem volna átmenetet viszont az átmenet közötti rész full sárga lett. A hajam szűkítése után mivel nem tetszett befestettem vörösre. Most megint szeretnék valami szőkéset vagy bármit amit ebből ki tudok hozni. [link]
Valaki aki ért hozzá tudna segíteni esetleg?

Gyönyörűszép kék szemed van és ragyogó hófehér bőröd :)
A témánál maradva, szőke tőből indítsd az átmenetet vöröses végződésre. Az átmenetnek már valahol félútnál kellene megtörténnie, vagy legkésőbb az alsó 1/3-nál (tehát a hajtőtől nézve 2/3 szőke, 1/3 vörös)
A vörös egy erős szín, ezért belőle kevesebb kell mint a világosabb színű szőkéből, így harmóniában lesz a két árnyalat. A fele-fele is pont tökéletes. Azért kell szőke tővel indítani és vörösre végzödnie, mert az arc kiemelésért a vörös szín a felelős, a szőke korona pedig a kifinomultságé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!