Lányok! Nektek bejön a szőke haj, kék szem?
Figyelt kérdés
...2010. okt. 6. 22:26
1/10 anonim válasza:
hát a barátomnak olyan van...:) nekem tetszik. nem az esetem, de tetszik:D
3/10 anonim válasza:
A kék szem igen,azt imádom!!! De nekem jobban bejön a sötétebb haj párosul hozzá... :)
5/10 anonim válasza:
Nekem nagyon nem az az ideálom, de a barátomnak olyan van, és neki jól áll :) Mmint hozzá tartozik, tehát jó :)
7/10 anonim válasza:
Nekem sem az esetem, de ha bejön a pasi összhatása, akkor tetszik.
Amúgy a sötéthajúak jobban tetszenek, de ez nem mérce nálam.
8/10 anonim válasza:
Nem ezek alapján ítélek meg egy fiút, mert a szőke hajhoz és kék szemhez párosulhat nem esztétikus arc. (számomra) Különben nekem nem annyira jön be, mert néha elég beképzelt a tulajdonosa. Nem értem, miért ilyen nagy misztikum ez a párosítás. (Anno a németeknél ez volt csak elfogadható, az árja faj...de ezt most nem keverném ide )
9/10 anonim válasza:
be jön. :D épp ilyen srácba vagyok szerelmes. *.*
10/10 anonim válasza:
Én csak az összhatást nézem, számomra nincs ideál, hogy "Na ennek a pasinak barna szeme van, akkor nem fogok összejönni vele." Külső, belső legyen rendben, és a külsőn belül az ápoltság az egyik legfontosabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!