Honnan tudom hogy melyik fényvédő jó az arcbőrömre, ha még nem használtam?
Hova mennél vele?
És milyen a bőrszíned, tìpusod?
Másra kell figyelned ha természetes vörös vagy és valahova Afrikába készülsz, és más, ha úszi mész vagy ha problémás a bőröd.
Azt azert csak tudod, hogy zsiros vagy szaraz-e :D
Bar amugy ettol fuggetlenul is nehez sokszor eltalalni elsore, hogy mi valik be.
Az en borom szaraz, megse birom elviselni magamon pl a revoxos fenyvedot, amit mindenki annyira dicser. Szamomra fullaszto erzes, sminkelni se tudok ra. Masok meg odakat zengenek rola.
Szoval kiserletezni kell...:D Tudom, ezzel sokat segitettem.
Nekem az eucerin oil control valt be amugy meg igy is, hogy ez elvileg zsiros borre van, de ez tenyleg olyan, hogy nem hagy reteget az arcodon, ami nekem fontos,mert igy lehet ra szepen sminkelni is.
Lol plázacica, ne röhögtess.
Aki kirándulni, strandolni jár, az szerintem kb tudja melyik faktor indokolt milyen időszakban.
A bőröd mikyen, szárazabb, vagy pattanásos? Izzadós vagy, vagy inkább viszketni szoktál meg feszülni?
Az én esetemben mondjuk az alapozóm is fényvédős,30 faktoros, és nekem ez elég is.
A 3-as valaszt en irtam, az 5-os masik valszolo volt.
De amugy en nem gunyolodni akartam, meg termeket is ajanlottam, te meg ugy reagaltal, ahogy. En erre mar nem tudok mit irni.
Nem kene ennyire mimozanak lenni, senki nem bant.
Senki nem úgy született hogy naponta fényvédőzik. Vegyél egyet kezdésnek ami szimpatikus aztán fogod látni hogy szereted-e használni vagy inkább más típusú lenne neked jó. Mondjuk vedd meg a Garnier 50-es UV fluidot, jó árban van és közepesen matt, aztán ha nagyon zavarónak érzed legközelebb kipróbálhatsz valamit ami szárazabb hatású.
Amúgy ha már valaki említette a sminket, azzal nagyon vigyázni, nem szabad az azon lévő faktorszámra hagyatkozni. Egy alapozóból annyira keveset teszünk fel hogy szinte garantált hogy nem éred el vele azt a védelmet ami rá van írva.
Garniert ne!!!
Vagy vegyél Uriage, Biderma, LRP fényvédőt patikában, bár ezek nehezebbek, vagy koreai/japánt (Narüko, Canmake), ezek könnyedebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!