Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Honnan tudom hogy melyik...

Honnan tudom hogy melyik fényvédő jó az arcbőrömre, ha még nem használtam?

Figyelt kérdés
Nem tudom milyen típusú az arcbőröm, így azt sem tudom mit kell figyelembe venni hozzá. Tudnátok segíteni? :)

#fényvédő #arcbőr típusok
2023. márc. 17. 20:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

Hova mennél vele?

És milyen a bőrszíned, tìpusod?

Másra kell figyelned ha természetes vörös vagy és valahova Afrikába készülsz, és más, ha úszi mész vagy ha problémás a bőröd.

2023. márc. 17. 21:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Minden napokra, munkába menet használnám. Lehetőleg irodai munkába. Fehér bőrű vagyok és 22 l.
2023. márc. 17. 22:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt azert csak tudod, hogy zsiros vagy szaraz-e :D

Bar amugy ettol fuggetlenul is nehez sokszor eltalalni elsore, hogy mi valik be.

Az en borom szaraz, megse birom elviselni magamon pl a revoxos fenyvedot, amit mindenki annyira dicser. Szamomra fullaszto erzes, sminkelni se tudok ra. Masok meg odakat zengenek rola.

Szoval kiserletezni kell...:D Tudom, ezzel sokat segitettem.

Nekem az eucerin oil control valt be amugy meg igy is, hogy ez elvileg zsiros borre van, de ez tenyleg olyan, hogy nem hagy reteget az arcodon, ami nekem fontos,mert igy lehet ra szepen sminkelni is.

2023. márc. 17. 22:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Ki nevethetel, de sose voltam egy pláza cica így nem is vagyok annyira otthon az ilyenekben. :) Ezért is kértem segítséget mivel gondolom az nem bűn, lehet valakinek ez tök egyszerű mert egész jól benne van a témába de nem mindenki egyforma. ☺️
2023. márc. 17. 23:13
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Lol plázacica, ne röhögtess.

Aki kirándulni, strandolni jár, az szerintem kb tudja melyik faktor indokolt milyen időszakban.

A bőröd mikyen, szárazabb, vagy pattanásos? Izzadós vagy, vagy inkább viszketni szoktál meg feszülni?

Az én esetemben mondjuk az alapozóm is fényvédős,30 faktoros, és nekem ez elég is.

2023. márc. 18. 01:19
 6/12 A kérdező kommentje:
Elnézést de így hírtelen azt hittem hogy gúnyolódni akarsz. Mindegy .., pattanásos de van olyan rész ahol annyira nem.
2023. márc. 18. 08:31
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

A 3-as valaszt en irtam, az 5-os masik valszolo volt.

De amugy en nem gunyolodni akartam, meg termeket is ajanlottam, te meg ugy reagaltal, ahogy. En erre mar nem tudok mit irni.

Nem kene ennyire mimozanak lenni, senki nem bant.

2023. márc. 18. 08:33
 8/12 anonim ***** válasza:
96%

Senki nem úgy született hogy naponta fényvédőzik. Vegyél egyet kezdésnek ami szimpatikus aztán fogod látni hogy szereted-e használni vagy inkább más típusú lenne neked jó. Mondjuk vedd meg a Garnier 50-es UV fluidot, jó árban van és közepesen matt, aztán ha nagyon zavarónak érzed legközelebb kipróbálhatsz valamit ami szárazabb hatású.

Amúgy ha már valaki említette a sminket, azzal nagyon vigyázni, nem szabad az azon lévő faktorszámra hagyatkozni. Egy alapozóból annyira keveset teszünk fel hogy szinte garantált hogy nem éred el vele azt a védelmet ami rá van írva.

2023. márc. 18. 13:07
 9/12 anonim ***** válasza:
40%

Garniert ne!!!

Vagy vegyél Uriage, Biderma, LRP fényvédőt patikában, bár ezek nehezebbek, vagy koreai/japánt (Narüko, Canmake), ezek könnyedebbek.

2023. márc. 18. 13:41
 10/12 anonim ***** válasza:
31%
Ha ennyire nem vagy tisztában saját magaddal, a bőröddel, akkor ne itt kérdezgess hozzá nem értőket, hanem keress fel egy kozmetikust. Ha gondolod tudom ajánlani azt aki nekem sokat segített
2023. márc. 19. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!