Göndör hajúak! Ti hogyan ápoljátok a hajatokat, mit használtok rá hogy szép legyen?
Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 14:42
1/5 anonim válasza:
Én ilyen sunsilk göndör hajápolót használok.Meg használhatsz különféle kondicionálókat,hogy jó legyen a hajad.
De mikor megszárítottad akkor ne fésüld ki,mert nagyon összeesik,inkább használj rá hajhabot ha be akarod állítani.
2/5 anonim válasza:
a habtol nekem teljesen tonkrement.
a garnier fructisnak van bennehagyhato hajbalzsamja, azt ugyanugy gyurom bele szaritaskor mint a habot. a dove szaraz hajra balzsam(sotetkek) es a gliss kur sampon es hajpermet(!!) is bevalt.
en csak heti 1szer mosom, elotte es utana kifesulom de azonkkivul soha.
3/5 anonim válasza:
nekem a gliss kur hajáboló balzsam 8a pontos nevét nemtudom, de rózsaszín flakonos) bevált, attól szép loknik lesznek a hajamba
4/5 anonim válasza:
én habot használok ezt a loreal hajstúdiót és sunsilkot meg szoktam néha wax-ot istenni rá és az utáén fésülni úgy könnyebb!!!! de ha megmosod és utána teszel ré habot ugy marad:P
5/5 anonim válasza:
töredezés elleni sampont aztán egy tápláló kifésülő spray végül hajhab(nálam a hajmosás 1,5 óra,de hidd el megéri)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!