Bőrről hegek eltüntetése?
Kamaszkoromban tettem olyanokat, amiket nagyon megbántam, de a hegek megmaradtak. Már 24 vagyok, de a lábamon meg mindig ott vannak a fehér hegek, nagyon feltűnőek. Minden nyáron hosszúnadrágban vagyok emiatt, de gyűlölöm, hogy így nézek ki. Contractubex krém nem segít, már próbálkoztam vele évekig.
Kérlek a kioktatást most hagyjátok, de nagyon szar időszakom volt, amikor ezeket csináltam. (Nevelőapám szexuálisan zaklatott, anyukám meg tudott róla, de nem hagyta el, így senkire sem számíthattam akkor.)
Heg tetoválás.
Bőr színű tintával szinezik a hegeket és szinte láthatatlan, de mindenképp kevésbé lesz feltűnő. Pl Gáspár Melinda csinál ilyet.
Ugyanez a történetem, mint, amit a ()-jelbe írtál!
Curiosa krém? Az is szépen eltűntet hegeket. Férjemnek nagyon hegesedik a bőre, jó volt Neki.
#7.
Igen, igazad van, de egy próbát megér. Ártani nem fog. Ha egy kicsit enyhíti, vagy halványítja, már megérte. Nem? Akkor esetleg másféle kezelés is hatékonyabb lehet.
#6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!