Gillette Proglide borotvafej 3 használat után húzza a szőrt. Miért lehet ez??
Sajnos nem a fenti típus az egyetlen, a mach3-mat is próbáltam ugyanez.
Bennem van a hiba? Mit csinálhatok rosszul?
Mindig tusolás után borotválkozok, hogy felpuhuljon az arcbőröm. A meleg bőrre zselét használok, mert úgy érzem jobban csúszik a penge... de próbáltam krémet és habot is.
Az első alkalommal az új borotvával semmi gond, másodiknál se de a 3. alkalomtól érzem hogy húzza a szőrt. Mintha életlen lenne. Dehát apám ugyanilyen pengéket 3-4 hónapig használja és sehol egy pattogzás vagy vérzés vagy bármi.
Mi a túrót csinálhatok rosszul?
Olvastam azt is hogy tiszta alkoholba kell fertőtleníteni a borotvát, ezt még nem próbáltam. Segíthet?
Mik a tapasztalatok?
Úgy tudom ezeket a borotvafejeket jópár hónapig lehetne használni.... arra lettek kitalálva.
Hát figyelj nem tudom mi számít extra erősnek, de szerintem átlagos.
Ez a probléma egyébként elsősorban a nyaki részen durva, ott valamiért sűrűbb is a szőröm. Meg gondolom vékonyabb a bőr is... de már nem tudok egyszerűen mit csinálni.
Ráadásul ha minden igaz hamarosan olyan munkám lesz ahova minden nap frissen borotválva illene mennem. :(
Szerintem próbáld ki a régi módszert,ha eddig még nem tetted.. Pamaccsal felvitt krém vagy szappan és biztonsági borotva.
Ha Gillette borotva,akkor ezt ajánlom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!