Megoldás szem alatti karikákra?
Figyelt kérdés
Akármennyit alszok, mindig karikásak a szemeim. Tudnátok erre jól bevált szereket/módszereket/praktikákat ajánlani? Nagyon zavar, hogy mindig úgy nézek ki mint aki egész éjszaka a plafont nézte:/2023. márc. 1. 22:50
1/4 Tepfal válasza:
Attól függ, hogy mitől karikás. Nekem pl. olyan az arcszerkezetem, hogy a szemem árnyékot vet, semmit sem lehet vele tenni, már megbarátkoztam vele, hogy ilyen. Azért egy kivizsgálást megér, hogy nincs-e valami betegséged, illetve figyelj rá oda, hogy rendszeresen aludj, illetve fogyassz sok folyadékot. Ha ezek után sem változik, akkor smink tud még segiteni, de leginkább próbáld elfogadni magad.
2/4 anonim válasza:
Vehetsz bármilyen drága kencét, lehet jegelni, hideg uborkát rátenni. Esetleg érdemes egy vérképet is nézetni, hátha valami vitaminhiány okozza, de tényleges javulást csak a feltöltés fog hozni, sajnos.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Voltam vizsgálaton, teljesen egészséges vagyok. És a smink se játszik, mert fiú vagyok:/
Milyen feltöltésre gondolsz? Mivel töltik fel? A bőrőm színe is kicsit sötétebb ott, ezt is megoldaná a feltöltés?
2023. márc. 2. 00:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!