Hogyan tudnám "gyengíteni" a hajam?
Nagyon erős. Olyan mint a drót. Ha elalszom a hajam, még az (elvileg) extra erős zselé sem fogja meg. Az a baj, hogy ezen kívül még sűrű is. (ne legyen félre értés. Semmi olyan módszert nem várok, amitől hullani kezd a hajam) Most, kb. másfél cm a hajam, de már így is olyan vagyok, mint Balázs Pali. Légyszi ne írjátok, hogy de jó neked, hogy erős a hajad, ne akarj rajta változtatni...
Ez olyan, hogy akinek hullámos a haja, az simát akar, és fordítva... (ezt sem úgy értem, hogy minden esetben)
Ha kivasalnád akkor lányulna és nem lenne gáz hogy erősszálú, de ilyen rövid hajat nem nagyon lehet, csak rövid hajra való vasalóval. A szőkítés vékonyítja a hajat, de gondolom ez sem érdekel. Egyébként az indiai póthajakat is fullra kiszőkítik hogy elvékonyuljon aztán újra befestik, viszont ettől száraz lesz a tapintása és törékennyé is válik.
Miért nem vágatod rövidre? Vagy növesztd még egy kicsit és szerezz egy hajvasalót. VAgy nem tudom. Mást nem tudok ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!