Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám "gyengíteni" a...

Hogyan tudnám "gyengíteni" a hajam?

Figyelt kérdés

Nagyon erős. Olyan mint a drót. Ha elalszom a hajam, még az (elvileg) extra erős zselé sem fogja meg. Az a baj, hogy ezen kívül még sűrű is. (ne legyen félre értés. Semmi olyan módszert nem várok, amitől hullani kezd a hajam) Most, kb. másfél cm a hajam, de már így is olyan vagyok, mint Balázs Pali. Légyszi ne írjátok, hogy de jó neked, hogy erős a hajad, ne akarj rajta változtatni...

Ez olyan, hogy akinek hullámos a haja, az simát akar, és fordítva... (ezt sem úgy értem, hogy minden esetben)

2010. okt. 5. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha kivasalnád akkor lányulna és nem lenne gáz hogy erősszálú, de ilyen rövid hajat nem nagyon lehet, csak rövid hajra való vasalóval. A szőkítés vékonyítja a hajat, de gondolom ez sem érdekel. Egyébként az indiai póthajakat is fullra kiszőkítik hogy elvékonyuljon aztán újra befestik, viszont ettől száraz lesz a tapintása és törékennyé is válik.

Miért nem vágatod rövidre? Vagy növesztd még egy kicsit és szerezz egy hajvasalót. VAgy nem tudom. Mást nem tudok ajánlani.

2010. okt. 5. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Fodrásszal ritkíttasd meg.
2010. okt. 5. 22:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az a gáz, hogyha megszeretném növeszteni, akkor az az átmeneti időszak borzalmas.
2010. okt. 6. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!