Van olyan fodrászat, ahol a haj egészségével, regenerálásával foglalkoznak? Vagy olyan fodrász, aki nagyon ért hozzá? Kiskorom óta a hajam olyan, mint a feketéké és az indiaiaké és bármit csinálok, bárhogy ápolom, semmivel sem tudtam helyrehozni.
Olyan száraz, mint a feketéké, rengeteg hajam van, ha kifésülöm akkor vagy 10 nőnek elég, mindegyik tincs szétáll, feláll, a hullámok nem szépek, mert kicsik.
Már mindent megtettem, ami lehetséges: vitaminok, törölköző helyett, pamut pólóval törlöm, selyem párnahuzatok, hajgumik, drága hajpakolások, samponok, balzsamok, nem szárítóm és vasalom..
A nagymamámé is ilyen, sőt az övé sokkal durvább, mert az övé egyenes, nem hullámos, mint az enyém. Valószínű, hogy genetika, de amennyit lehet, annyit javítanák rajta, ehhez kéne egy szakértő.
Már mindent megtettem, ami lehetséges: vitaminok, törölköző helyett, pamut pólóval törlöm, selyem párnahuzatok, hajgumik, nem szárító, vasalom.
Azt is szeretném tudni, hogy milyen típusú a hajam, de nem tudom eldönteni. Kérdeztem a fodrászom, de ő sem tudta.
Most Olaplex termékeket használok. Nagyon dicsért, szerintem drágább mint amelyiket írod, de nekem ez sem hatásos.
Már elmúltam 30, eddig sok drága, dicsért, terméket kipróbáltam, de egyik sem volt jó.
Használtam olajakat, kókusz, ricinus, ecetet, sört, tojás, avokádó..
Szerintem az én hajamon semmi sem segít. :D
Egyedül ez segített, ebből most is van: Raywell Bio hidra termékek és az avokádó.
Szerintem te is próbáld ki!
Köszönöm a tanácsaidat!
Kipróbálom őket. :)
A hajam végét gyakran vágják, így csak kezelés miatt kéne mennem.fodrászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!