Milyen hajgöndörítési technikák vannak? Nem olyanra gondoltam mint a hajvalsaló és társai. Hanem olyasmire mint a hajfonás.
Este lefekvés előtt berogzited a hajadba a csavarokat, teljesen jó lesz reggel. Bár nem ajánlott vizes hajjal aludni, csavarókat érdemes nedves hajba tenni, és 1 hullámcsattal rögzíteni.
Lehet kapni minden féle fajta hajcsavarót, vannak puhák is amit nem is érezni a hajban.
Keress rá, hogy heatless curls, ki fog dobni egy csomó videót.
Vannak ezek a csavarók, gondolom láttad már néniken is jó sokat
Lehet kapni ezeket a habszivacs hurkákakat, azoktól olyan sűrű loknijaid lesznek.
Esetleg ceruzával, szívószállal vagy pálcákkal lehet nagyon körülményesen lehet nagyon tömör, vagy kifésülve gyapjasabb hatást elérni.
Van a fürdőköpeny öve megoldás, az laza hullámokat csinál.
Van ez a spirál is, de ezt nekem sose sikerült belerakni
Hajpánttal is be lehet: https://www.youtube.com/watch?v=eWv98pPi_dU&t=525s&ab_channe..
Én anno még eze réve találtam meg ezt a videót, és ez alapján csomószor meg is csináltam így a hajamat, és az eredmény mindig jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!