A hajfestek karositja a hajat?
Egy fodrasz irta tiktokon, hogy a hajfestes abszolut nem karos
Ez igaz lenne?😆
Koszi.
Az a baj hogy ezt hirdeti, a sok tudatlan meg hisz is neki… 1 bolond…..
Rengeteg kémiai anyag van a samponban és a balzsamban is, sőt nagyon sok mindenben.
Ha nem akarod ne fesd a hajad, de nem kell itt forcsogni ellene.
van akinek megviseli, van akinek nem... van olyan haverom aki egyszer kiszőkítette és utána teljesen le kellett növesztenie hogy újra normális állagú legyen, én kb kéthavonta szőkítem, a köztes időben meg változatos színekre festem, nagyjából azért lehet megmondani hogy festve van, mert a szemöldököm nem szeretem festve, és ott azért feltűnő hogy nem az eredeti szín a hajam... de állagra talán jobb is mint volt mielőtt festeni kezdtem.
amúgy igen, épp a sok kémiai anyag miatt nem kros, ezt így most késő van kifejteni, de a haj egy halott szövet, tehát ha végzel rajta egyféle beavatkozást, ami roncsolja, meg utána egy másodikat, ami kiegyenlíti a hatást, és jó az egyensúly, akkor nem lesz semmi baja. tehát pl jó állapotú hajjal, jó szakemberrel, minőségi alapanyagokkal nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!