Hajmosás után miért olyan mintha zsíros lenne?
Kiskoromban nagyon hosszú és dús hajam volt de ma már nagyon töredezett.
18/l egyenes vállig erő barna hajam van. Tegnap este kimostam a hajam ma mégis olyan mintha semmit nem tettem volna vele. A teteje olyan mintha zsíros lenne de az alja száraz és a végek töredeznek.
Egy gyógy samponnal mostam ki amit még egy bőr orvos írt fel nekem egy évvel ezelőtt. De felváltva szoktam még használni az elseve - sampont és balzsamot is.
Használtál balzsamot? Rendesen kiöblítetted a hajadból?
Hogyan mosod a hajad?
Mostanában 3-4 naponta szoktam mosni a hajam. A sampont kétszer használom és utána a balzsamot.
(+van egy fehér hajszálam nem tudom miért vagy hogyan de az utóbbi 3 hónapban vettem észre)
Jelenleg egy olyan kollégiumban vagyok ahol nem igen szokott lenni meleg víz ezért száraz sampont is használok
Akkor meg is válaszoltad a kérdést.
Nem tudod hideg vízben olyan alaposan megmosni ahogy kéne, a szárazsampon meg sokat használva csak ront a helyzeten
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!