Mit csináljak a sárga (zöldes beütésű) szőkített melír csíkjaimmal?
Leszívás után 9. 21-es (hamvas?)Framesi színezővel lett színezve, ami a 6 np alapom nem fogta be(természetesen), de a leszívott részeket baromi sárgás-vörösesre. Komolyan, én zöldet is látok benne.
Az egészet valamivel átkenni, ami csak a szőkét fogja be? De mivel? Vagy kiválogatni a csíkokat, és arra valamit?
Mivel tüntessem el ezt a sárgás-zöldes izét?????????
Légyszi írjatok!!!!!!!!!!!
Szia!
Várj vele 1-2 hetet, hogy kopjon. Így látatlanban nem tudom mennyire zöldült be neked, de azt nem tudod eltüntetni. A sárga részekre meg csak a hamvasító sampont tudom ajánlani.
Először is tudni kell, hogy soha nem azt a színt kapod amit szeretnél, pár hajmosás után fakul, kopik és nagyjából megkapod a várt színt. De ha nem így lenne ...
Várj vele min 2 hetet. És utána festheted a tincseket.
De ez a zöldes téma érdekes, mert nekem 2X volt ilyen, mikor tovább hagytam rajta a a festéket, mint kéne.
Jaj, ne már!
Miért nem lehet eltüntetni ezt a színt?
Ha valami jó árnyalatot rákenek, ami takarja a sárgát, akkor a zöldes beütés is eltűnik.
azt nem értem, miért lett sárga, mikor még hamvas korrektor is került a színezőbe?
Ha mondjuk 6-os vagy 9-es oxys festékkel bekenni, a melír hatás megmaradna, mert nem fedné a két színt (szőke, barna)egyformán. Csak még kicsit világosodna is. Vagy 3%-os, az nem világosít, csak fed.A sárgát fedné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!