Szépnek tartod ezt a frizurát? Vágatnál ilyet?
2023. febr. 17. 17:03
1/20 anonim válasza:
Van akinek jól áll, de nem nagy szám ez a Kleopátra frizura
2/20 anonim válasza:
Nem, főleg a frufru nem tetszik benne. Szerintem egy ilyen frizura csak kevés nő számára előnyös, esetleg hosszúkás arcformához vagy nagyon magas homlokhoz jó lehet.
3/20 anonim válasza:
Nem a kedvencem, de van, akinek jól áll. Férfiként biztosan nem vágatnék ilyet. 😁
4/20 anonim válasza:
Örök kedvenc, bár férfiként természetesen nem vágatnék magamnak.
5/20 anonim válasza:
Szintén nem vagatnek ilyet, viszont nekem nagyon tetszik ez a frizura, ha a frufru egész rá lóg a szempillára. Persze azt sokan nem tudják elviselni
6/20 anonim válasza:
15 évesen volt ilyen hajam, akkor ez nagyon trendi volt.
Nem vágatnék újra ilyet, mert enyhén hullámos a hajam, és rommá kellene megint vasalnom hogy ez álljon valahogy.
Akinek alapból szögegyenes haja van, annak lehet nagyon jó.
Bár nekem speciel ettől kicsit bubisabb tetszik, ami áll alatt van levágva.
8/20 Metionin válasza:
Addig szép amíg az ember egy helyben ül beltéren. Utána szanaszét áll, a frufrut szétfújja a szél, az alja kunkorodik stb. Egyébként van akinek jól áll de piszkos nagy macera.
9/20 anonim válasza:
Nekem tetszik csak a homlokom nagyon kicsi a frufruhoz.
10/20 anonim válasza:
Nem, göndör hajam van, tehát nekem nem így állna, plusz, ha mindenképpen kellene frufru, akkor inkább oldal frufrut vágatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!