Miért nincs nagyobb híre a Kallos termékeknek Magyarországon?
Az emberek többsége szereti, olcsóbb mint sok más termék és a nagyobb márkákat is kenterbe verik.
Még sincs sem a drogériák polcain és reklámozni sem láttam sehol.
Egyszerűen az az egész baja, hogy nem elég jó a marketing?
Vagy valakinek van vele más tapasztalata?
Ez elsősorban fodrászkellekes, professzionális márka. Azoknak meg 0 a marketingjük.
Ettől függetlenül azért a kallos nem a legjobb a kategoriajaban. Amolyan belépő szintű. Ettől függetlenül persze vannak úgymond legendás hajápoló szereik, mint pl a serical latte pakolás.
Én több terméket próbáltam(festék, sampon, balzsam és pakolás is), de olyan extra hatást nem vettem észre.
Azért a kallostól nem nagyon hallom hogy hasra esnének az emberek, én sok rossz véleményt olvastam. Nem is merem kipróbálni, pláne hogy kínaikban, lidl-ben is árulják...
A pantene mellett az egyik leggagyibb talán.
Én személy szerint szeretem.
A pantene is jó szerintem, én a syosst utálom.
De persze mindenki haja és fejbőre más, így mindenkinek más válik be.
Szerintem van hire, marmint tudnak rola az emberek. 85 eves oreganyam is ezt hasznalta (nyugodjon bekeben), 43 eves nagynenem is meg neha a barataim is (huszoneves korosztaly). Nalunk kb minden diszkontban lehet kapni, a Goodsban meg a Pluszban meg csomo kisboltban.
De amugy szornyu az osszetevoi, nem is ertem, hogy mitol professzionalis, ha baromi olcso, szar anyagok vannak benne meg a lepcsohaz alatti vegyesboltban is ezt aruljak.
Szerintem max annyi a hatása hogy jól bevonja szilikonnal a hajszálakat, és emiatt fényesnek tűnik. De nem azért mert hidratál. Krémmánián nézz rá, az a rengeteg káros piros összetevő, grr.
Azon az elven van gyártva hogy minél többet minél olcsóbban...
Egyébként a tescoba van kallos bolt. Bár akkor inkább bemegyek a tescoba és veszek aussiet, amivel ezerszer jobban járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!