A rövid vagy a hosszú haj a nőiesebb?
Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 18:22
11/14 anonim válasza:
Szerintem ez egyenfuggo. Rajtam pl rovid haj szerintem noiesebb, most vall fole er de tervezem rovidebbre vagni. Elotte hosszu volt szerettem azt is
12/14 anonim válasza:
A sztereotípiák szerint a hosszú haj a nőies, de bőven akadnak ellenpéldák. Én pedig sokkal izgalmasabbnak találom azt, amikor egy nő minél rövidebb hajjal tud nőies lenni.
13/14 anonim válasza:
Kisugárzástól is függ, illetve. pl. egy nagyon fiús testalkatú lányt sokszor automatikusan fiúnak néznek rövid hajjal, ezen segíthet egy nőies hosszú hajú frizura.
14/14 anonim válasza:
A nagyon rövid haj a leginkább nőies.
Nem véletlen, hogy egyre több nő jön erre rá és vállalja be az extrém rövid hajat. Emellett sokkal jobb extrém rövid hajat viselni, mint bajlódni a hosszúval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!