Ki milyen hajápolót, pakolást ajánl póthajra?
Figyelt kérdés
Csomózással lett feltéve, tehát elméletben bármit használhatok.2023. febr. 4. 08:37
1/7 anonim válasza:
Kérdésedből nem derült ki, hogy emberi vagy szintetikus hajról van szó. Esetleg kevert szálas ?
2/7 A kérdező kommentje:
Emberi haj.
2023. febr. 4. 16:08
3/7 anonim válasza:
Én semmilyet nem használtam. Direkt erős hajat választottam,évekig "szép" volt. Azért rakom idézőjelbe,mert igy utólag bánom,hogy ilyen baromságokra szórtam a pénzemet,mint hogy más ember haját kötözzem a fejemre :D
4/7 A kérdező kommentje:
Azért heti 1 dunsztos pakolás minden póthajra kell, mivel semmi sem táplálja. Évekig hogyan hordtál 1 garnitúra hajat? Azért azt max évente teljesen újítani kell,akkor is, ha nagyon jó minőségű, mert vagy lerövidül a 2-3 havonta esedékes újracsomózásnál stb.
2023. febr. 5. 20:19
5/7 anonim válasza:
1 sima Kállos hajpakolás az enyemre bőven elég. Heti1x
6/7 anonim válasza:
Az igazi hajat sem táplálja semmi,a vége nem él. Én 110cm hajról indultam és évek múlva lett mellig érő ugyanaz a haj. Nekem hőillesztés volt,csak azt kellett levágni,illetve a végéből is mindig vágtunk picit. Én 3 havonta rakattam újra. Drága orosz hajat vettem. Olyan erős szálú volt,hogy sokszor gondolkodtam,egyáltalán milyen élő embernek van ilyen gyönyörű haja? De bármilyen szép volt,tök gáznak tartom így utólag,hogy más hajával rohangáltam.
7/7 A kérdező kommentje:
Jó magas lehetsz, nekem 110 cm a terdemig erne 😄 biztos a sajat hajad se keves, nekem vekonyszalu es ritka, igy max az allamig tudtam növeszteni es utaltam.. Most mellkaskozepig er es ezzel totalisan boldog vagyok, vegre nonek latom magam, nem fius nyomi hajjal kinlodok.
2023. febr. 6. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!