Magyarországon hol lehet Fenjal termékeket venni (tusfürdő, fürdőolaj, parfüm)?
Figyelt kérdés
Egy éve ajándékba kaptam egy szettet, és valami elképesztően különleges illata volt.
Valaki tudja esetleg, hogy Magyarországon forgalmazzák-e valamelyik üzletben? Én eddig hiába kerestem, nem találkoztam vele.
Online nem szívesen rendelnék, mert félnék, hogy hamisítványt, vagy valami fél évtizede lejárt terméket adnának.
2023. febr. 2. 13:33
1/4 anonim válasza:
Anno pár éve volt ez a márka Rossmannban (vagy lehet DM-ben volt, már nem tisztán emlékszek, de azt hiszem Rossmann), aztán sajna eltűntek a polcokról. Más üzletben azóta sem futottam bele. :/
2/4 anonim válasza:
Ha jársz Müllerben, akkor esetleg ott még lehet.
Amiket láttam online rendelés az a makeup.hu és a vivantis. Ezek megbízhatóak.
3/4 anonim válasza:
Még soha nem rendeltél termékeket online? Mi évek óta kb. 70%-ban mindent rendelünk, soha nem volt minőségi probléma vagy csalás és amúgy el is lehet állni rendeléstől, ha nem tetszik, amit kaptál.
4/4 A kérdező kommentje:
#3: RENDSZERESEN rendelek online, hosszú évek óta.
Csak olyan itthoni oldalt nem találtam, ami megbízhatónak tűnik.
Mert pl. a Notinóról is kaptam már hamisítványt, ami örök tanulság volt.
2023. febr. 3. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!