Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Próbáltátok már a Syoss...

Zsozsici kérdése:

Próbáltátok már a Syoss hajfestékek közül a gesztenyebarna (5-28) vagy a csokoládé barna (4-8) árnyalatát? Milyen lett a végeredmény? Tapasztalatokat várok!

Figyelt kérdés
Én amúgy a gesztenyebarnát szeretném elsősorban kipróbálni, mert olyan enyhe vöröses beütésű barnát szeretnék, csak félek, hogy túl vörösre fogja fogni a hajam. Ha valaki kipróbálta már, légyszi írja meg, hogy mennyire lett vörös a színe. Előre is köszönöm!
2010. okt. 4. 13:03
 1/2 anonim válasza:
énis most ezt a márkályút szeretném kiprobálni:D de eddig mindig is Lorealt vettem. mindig más szinű lett de nem isfestettem túl sűrűn barnára csak ha már nagyon kifakult szal igy jól jött h mindig kicsit másabb:D
2010. okt. 10. 10:01
 2/2 Klaudia22 válasza:
Én ebben a pillanatban mostam le a hajamról a festéket! Középbarnát vettem, mert eleve kicsit sötétes a hajam, szóval elvileg sötétebb lesz! Még vizes, vagyis az ápoló van rajta! :) Még nem szárítottam meg! De már nagyon kíváncsi vagyok! Eddigi tapasztalat: nem cspte a fejbőröm, illatos az ápoló:), meglepő módon a fejbőrömön egy csepp festék sem maradt, meddig nem nagyon dörzsöltem, mikor mostam le, és ahogy mostam le a hajfestéket, teljesen olyan érzésem volt , mintha dúsabb, vastagabb, de mégis puhább lenne a hajam! Háát nagyon várom, hogy megszárítsam, és akkor leírom az eredményt! :)
2010. nov. 16. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!