Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy működnek az önbarnitó...

Hogy működnek az önbarnitó krémek?

Figyelt kérdés
Szóval,ha bekenem vele magam akkor csak addig vagyok barna mig le nem mosom,vagy miután lemosom egy pár napig megmarad a barnaság?(légyszi ne irjátok,h szar,meg hogy sárga leszek tőle stb,köszi)
2010. okt. 3. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
addig tart csak, amíg víz nem éri. egy fürdés alatt lejön sajnos az egész.
2010. okt. 3. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Én nem használtam még, csak láttam olyanon, aki bekente vele magát.

Ha nem egyenletesen kened, foltos maradsz. Valamit tegyél a kezedre, pl, kesztyűt, mert szép látvány, amikor a tenyered is barna.

A lekopás szerintem márka függő, mert akin én láttam, az tartós volt. Gondolom fürdött azért naponta. :-)

Ez most nem hónapokat jelent.

2010. okt. 4. 06:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mit használsz...a testápolók kicsit tartósabbak, a kendő kevésbé...a fontos az, hogy előtte alaposan leradírozd a tested, különben nagyon foltos leszel.Nem kell kesztyű, elég ha miután bekented magad, egy nedves ronggyal töröld át a tenyered.Nekem Dove önbarnítós testápolóm van, és elég jó a világosabbat használom, nem vagyok tőle narancssárga, de ad egy kis színt.Voltam már UV mentes barnításon is...annyit nem ér, mint az ára...lassabban kopik, mint az otthon használható barnítók, de látbányosan, és csúnyán kopik...a testápolós megoldás inkább elhalványul, és nem jön le egy fürdéssel, hacsak nem radírozod minden nap, ami nem tesz jót a bőrnek sem...
2010. okt. 4. 14:43
 4/8 A kérdező kommentje:

éh és még annyit bocsi,de inkább este vagy reggel kenjem be vele magam..

mer nekem azt mondták,h este jobb.. :S:S és reggelre jó lesz

2010. okt. 4. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:

A II. vagyok : Komolyan irtam, hogy az ismerősömnek a keze kb., mint a karamellás tej, ugy nézett ki utána.

Gondolom, miután bekente magát kezet mosott, valószinűleg mást használhatott, mint amiről az utánam iró irt.

Sok szerencsét.

2010. okt. 4. 17:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen önbarnítós testápolók nagy részénél 2-3 napig minden nap kenned kell magadat vele hogy elérd az optimális színt. A legjobb ha este fürdés után kened be vele magad és akkor valóban reggelre mutatkozik az eredmény. Fontos mint ahogy előttem már mondták hogy radírozd le az a bőrödet alaposan előtte (különösen a térdnél és könyöknél mert itt vastagabb a bőr) mert különben tényleg foltos lesz. Az egyenletes elkenés érdekében figyelj rá hogy ne vigyél fel egyszerre sokat és azt nagyon alaposan oszlasd el, figyelj a hajlatokra, mert oda könnyen "beülhet" sok krém és erősebben megfoghatja. Ha kész vagy a krémezéssel várj min. 20 percet a beszívódással, addig ne öltözz fel. Természetesen a kialakult szín nem fog vízzel lemosódni, csak ha leradírozod a bőröd. Ha nem csak egy alkalommal akarod magad barnítani hanem tartósan használni akarod akkor ügyelj rá hogy a krémezések között ne teljen el 2-3 napnál több (különben kopni kezd) és hetente egyszer-kétszer alaposan radírozd le a bőrödet hogy mindig egyenletes legyen a szín. Ja a kezet a krémezés után alaposan meg kell mosni különben tényleg karamell színű lesz a tenyér. Figyelj rá hogy az ujjaid között is alaposan megmosd, én a körmöm alól is mindig alaposan kiszedem mert azt is besárgítja! Remélem tudtam segíteni.
2010. okt. 6. 17:26
 7/8 A kérdező kommentje:
persze,h tudtál! köszönöm!:)
2010. okt. 7. 15:49
 8/8 anonim ***** válasza:
én vízzel fel szoktam hígítani, könnyebben el lehet oszlatni
2017. jún. 22. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!