Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Selyem párnahuzat hasznos lehet?

Selyem párnahuzat hasznos lehet?

Figyelt kérdés
Olvastam róla, hogy jót tesz a hajnak, bőrnek. Tényleg így van? Kevésbé töredezik alvás közben.
2023. jan. 28. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában csodát nem kell várni tőle.

Ha egyébként szr a rutinod(értem ez alatt, hogy vizes hajjal alszol, fésülés kozben cibálod, naponta vasalod), akkor ezen nem múlik a toredezes.

2023. jan. 28. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem baromi idegesítő tapintása van. Ezen biztos nem múlik a töredezés.
2023. jan. 29. 23:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Csodát ne várj tőle, inkább kellemesebb az érzete, már ha szereted ezt a fényes csúszós anyagot. Én kényelmi szempontból csak is selymes szatén pizsamában alszom, ágyneműm is az. Számomra kellemesebb nyugodtabb az alvás így. Hajam ápolt hosszú és festett szőke, nem töredezik, de nem hinném, hogy pont a selyem anyagtól.
2023. febr. 24. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!