Hajfesték allergia esetén fizikai hajszínező (nem tartós, kb 8-10 mosás) megoldás lehet?
Sajnos elég súlyos hajfesték allergiám van a sötét színekre( nedvedző kiütések a bőrön/fejen, viszketés , égés), a minden mentes vegán festékekre is allergiás vagyok, a tartós hajszinezore is. Arra lennék kíváncsi aki hasonló cipőben jár próbált esetleg fizikai nem tartós hajszinezot? (Fekete)
Negatív kommenteket nem kérek köszönöm , tudom hogy az lenne a legegyszerűbb ha nem festenék hajat vagy allergia tesztet csinaltatnék de csak egy érdeklődő kérdés gyanánt teszem fel eme felvetést! Köszönöm :)
Jó lenne megtalálni az összetevőt/összetevőket amire allergiás vagy, így még maradna egy csomó festék márka lehetőségnek.
Esetleg próbáld ki a peroxid és ammónia mentes szinezoket, vagy esetleg olyan stílusokat mint az ombre, ott nem érintkezik a fejbőr a festékkel.
Pl a crazycolor gyárt fekete színezőt az ammónia és hidrogenperoxid mentes, de egy fodrászkellekes boltban is rengeteg dolog van.
Ha írsz konkrét szint, hogy milyet szeretnél és, hogy milyen a mostani hajszined, szívesen keresek neked festéket.
Nem erős a hidrogén peroxid és simán kicsipi a fejbőröd?
Én jártam már így
Akkor vagy sűrűn fested, nekem akkor lett hólyagos mikor rövid hajam volt és hetente festettem.
Ha nem akkor valóban allergia lesz, rá kéne jönni melyik összetevőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!