Töredezett hajvegekre mit ajanlotok?
Figyelt kérdés
A fejborommel nincs gond, dús es szepen is no a hajam.
A hajhosszam viszont nagyon száraz, szálkás, es törik. Leálltam a vasalassal(valószínű egyébként, hogy ez tette tonkre) fogok is vagatni belole, de szeretném valahogy rendbe hozni.
Esetleg jol bevált hajmaszk? Vagy bármi ami segithet?
Szokitve évente 2x max 3x van, azzal nem szokott gond lenni.
2023. jan. 22. 10:11
1/8 anonim válasza:
Az ollót tudom ajánlani. Ezen már nem segít semmi.
Megelőzésképp viszont hajpakolás, hajvitamin szedése, hajvasalás leredukálása ajánlott.
2/8 anonim válasza:
Olló. Amúgy a szőkítés még jobban roncsolja mint a vasalás.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, ezt en is tudom. Viszont ha levágattam, szeretném ha nem törne újra.
Vasalást elengedtem. Konkrét termékek jol jönnének :)
Sampon balzsamot kevin murphyt használok, hajszaritas előtt olaplex n6 utana kevin murphy olaj
2023. jan. 22. 11:24
4/8 anonim válasza:
Hát ha olaplextől meg profi fodrász termékektől nem lett jobb a hajad állaga valószínű más sem fog segíteni. Ezeknél jobbat én sem tudnék mondani.
5/8 anonim válasza:
Argánolaj a hajhosszra 2-3órát hajmosás előtt. Balzsammal ne spórolj és hajpakolással se. Wander wather is jó. Mosások között akár minden nap hajvégápoló spray/krém és hajvégápoló olaj.
6/8 anonim válasza:
Töredezett részt le kell vágni, aztán az egészséges végére hajvegapolot
7/8 A kérdező kommentje:
Kodzonom
2023. jan. 22. 13:38
8/8 anonim válasza:
Vágass havonta 0.5 centit és nem lesz gond. 2 éve csinálom,nagyon látványos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!