Nem tudok dönteni. Vágassak frufrut vagy sem?
Figyelt kérdés
Viszonylag magasabb homlokom van (nem magas, csak az átlagtól magasabb) plusz most még a hajam is hullik a szülés után és kezd nagyon kikopni, és így már extrán magasnak érzem. Viszont nem tudom milyen lenne az élet frufruval. Eléggé babaarcom van és alacsony is vagyok.2023. jan. 20. 12:09
1/3 anonim válasza:
Ha frufrut vágatsz, akkor még ritkabbnak fog tűnni a hajad.
Én a frufrumat minden nap bevasaltam ennyi volt vele a macera. A szél nagyon idegesítő, amikor szétfújja. Meg a sapka alá begyürkéni, utána meg hülyén áll, ha leveszed.
Talán kicsit kevésbé lesz babaarcod tőle, én kevésbé nézek ki 5 évvel fiatalabbnak, mint ami vagyok :D
2/3 anonim válasza:
Esetleg egy curtain bang v oldalfrufru? A tomott frufru nem biztos h jo megoldas
3/3 anonim válasza:
Nekem is az átlagnál magasabb homlokom van, ezért is vágattam frufrut, ilyet:
Sokkal arányosabb az arcom frufruval, emellett frufruval nem borul az arcomba a hajam.
Bátran ajánlom, hogy te is vágass frufrut!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!