Hogy nyomjam ki a miteszert h ne legyen sebes vagy piros utána 1 nappal?
Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 14:19
1/6 anonim válasza:
Ne nyomd ki! A Rossmannban, vagy DM-ben lehet kapni mitesszer eltávolító tapaszt. Teljesen fájdalommentes, és hatékony, csak fel kell ragasztani a bevizezett bőrfelületre, és ha megszáradt le kell húzni. És lám ott lesznek rajta a ronda kis szmötyik!
2/6 A kérdező kommentje:
és nem tudod ennek mi a neve?? Köszi
2010. okt. 3. 14:57
3/6 anonim válasza:
az ilyen tapaszt a kozmetikus nem ajánlja mert a fele benne marad és még jobban begyullad
4/6 A kérdező kommentje:
Engem a kozmetikus nem érdekel már volt ilyen viszont kaptam és nem tudom mi a neve de köszönöm:)
2010. okt. 3. 15:13
5/6 anonim válasza:
Naná, hogy a kozmetikus ezt mondja, ha mindenki ezt használná, senki nem menne jó pénzért a kozmetikába!! Én is ezt mondanám. Különben német gyártmány azt hiszem, én sem tudom a pontos nevét, de ha így kéred, (miteszereltávolító tapasz) az eladó tud segíteni!
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó hát ja pontosan már megvan köszönöm
2010. okt. 6. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!