Epilálás tapasztalatok?
Meg nem tudom mondani konkrét napokban, hogy mennyire tartós, viszont igazából az első alkalom a leghosszabb és legrosszabb. Ugye az epilálás a szőrt gyökerestül távolítja el, szóval nyilván hosszabb idő lesz, amíg kinőnek a szálak, és amíg az összes szál visszanő, az több hét. Emiatt is szerintem ajánlott hetente gyorsan átmenni a lábadon, és az addigra kinőtt szőrszálakat újra leszedni, szóval ne várd meg, míg az összes szőr visszanő, mert akkor hosszadalmas procedúra lesz, hanem fuss át a lábadon időnként, amikor már látod, hogy itt-ott már visszanőtt.
Amúgy szerintem bárhol lehet alkalmazni, csak van, ahol nem ajánlott. Pl. arcon szerintem túl érzékeny a bőr ehhez, én azt sosem próbálnám ki. De akár a nemi szerv környékén is lehet, ha te azt kibírod.
Köszönöm a választ!
És úgy nő vissza mint a borotvánál („szúrósan”) vagy elgyengülnek a szálak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!