Tegnap mostam hajat és már full zsíros, ez miért van?
Lehet, hogy nem mostad ki rendesen a sampont, balzsamot.
Vagy utána tettél rá valamit, amitől zsírosodhat, pl. hab, olaj, formázók.
Vagy megizzadt éjjel a fejbőröd.
Egyébként rövid? Ha igen, akkor nyugodtan mosd valami egyszerű, normál samponnal naponta, kétnaponta.
Étkezési, egészségügyi probléma, rossz sampon, túl gyakori hajmosás és a test igyekszik visszazsírosítani a hajat, ugyanis szüksége van egy bizonyos zsírtartalomra főleg hideg időkben.
Ki tudja, figyeld meg. Szükség esetén orvos.
3: Nincs túl gyakori hajmosás. Már 30 éve is tévhitnek mondták.
Ennyi erőből minden sportolónak zsíros, rossz haja lenne.
2
Nem tettem rá semmit, csak kapucni volt rajta
Valahol 9 percnél jön témába.
Le lehet pontozni, ám a zsirmirigyek túlműködését eredményezheti a gyakori hajmosás is...
A kiegyensúlyozott zsírtartalom fontos a szervezet bármely pontján. Adott helyzetekben pedig igyekszik kompenzálni a test.
Ám kiderült egy egészséget befolyásoló tényező is, hogy lehet a kamuszni okozza a gondot.
Nekem combközépig ér a hajam s több mindenre ügyelek.
A hajtöveket nem mosom agyon, válltól lefele pedig hajolajazom, mivel a test nem tudja megoldani a természetes zsirosodást, aminek szüksége van a hajnak, hogy pl ne töredezzen, száradjon ki.
Nevelőapám haja a sok sültös sapka miatt hullott ki. Bezsirosodott, korpásodott.
Nem foglalkozott véleményünkkel. Ugyanis épp hogy a homlokánál a haja vonala feljebb húzódott a férfi hormon miatt. El akarta takarni és csak rontott a helyzeten.
Vannak hajvizsgálatok. Pl herbáliánál is időnként ország szerte megy egy hölgy. Gép segítségével felnagyítva végignézi a fejbőrt, hajhagymákat, hajszálakat.
A herbáliában az eladóktól kell időpontot kérni, egyeztetni.
Az én hajamat mindig tapizza pár percig vizsgálat előtt, imádja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!